Jäsentilaisuus: Ketterä ohjelmistokehitys ja ketterät organisaatiot

Hyvät IT-oikeuden yhdistyksen jäsenet,

tervetuloa pitkästä aikaa yhdistyksen live-jäsentilaisuuteen. Jäsentilaisuuden aiheena on Ketterä ohjelmistokehitys ja ketterät organisaatiot.

Tilaisuus järjestetään Dittmar & Indreniuksella (Pohjoisesplanadi 25 A, Helsinki) tiistaina 2.11.2021 kello 17.30 alkaen. Varsinaisen tilaisuuden jälkeen jäsenistöllä on myös mahdollisuus jäädä keskustelemaan ja tapaamaan toisiaan vapaamuotoisesti tarjoilujen äärellä. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös etänä.

Ketterät toimintatavat ovat monien huulilla ja yhä useammat organisaatiot ovat kiinnostuneet niistä. Mutta mitä ketteryys oikeasti tarkoittaa? Onko kyse vain päämäärättömästä sanahelinästä? Voisitko itse juristina ammentaa jotain ketteryydestä omaan tai organisaatiosi toimintaan?

Tilaisuudessa ovat puhumassa Futurice Oy:n Head of Ways of Working ja Agile Coach Janetta Ekholm sekä Cargotec Oyj:n Vice President, Strategy & Business Transformation Jukka Lindström.

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella viimeistään 29.10.2021. Mikäli ilmoitat osallistuvasi etänä, osallistumislinkki lähetetään sinulle erikseen sähköpostitse viimeistään tapahtumapäivänä.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tapahtumaan

Osallistun... *

Ilmoittautumistietoja käsitellään tapahtuman järjestämiseen yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti.