Opiskelijatilaisuus: Teknologiajuristin uramahdollisuudet

Tilaisuuden tarkoituksena on esitellä opiskelijoille teknologiajuridiikan alaa Suomessa, erilaisia uramahdollisuuksia teknologiajuridiikan saralla sekä IT-oikeuden Yhdistyksen toimintaa.

Tilaisuus alkaa lyhyellä yhdistyksen esittelyllä, minkä jälkeen seuraa paneelikeskustelu teknologiajuristien erilaisista urapolkuista, uramahdollisuuksista ja kokemuksista alalla. Paneelikeskustelu keskittyy käytännön kokemuksiin teknologiajuridiikan, mm. tietosuojan, immateriaalioikeuksien ja sopimusten parissa.

Panelisteina toimivat:

Anna Haapanen, Partner, Head of Technology, Dittmar & Indrenius

Anna Haapasella on monipuolinen noin 20 vuoden kokemus teknologiajuridiikasta asianajajana ja teknologiayritysten in-house juristina. Anna on toiminut asiamiehenä suurten yritysten teknologia-, sopimus- ja IT-riita-asioissa. Anna toimii kansainvälisen IT-oikeuden järjestön IFCLA:n (International Federation of Computer Law Associations) johdossa ja on myös aktiivinen kansainvälisessä ITechLaw-järjestössä.

Otto Lindholm, Counsel, Dottir

Otto Lindholm on kokenut teknologia- ja datajuristi sekä asianajaja, joka on toiminut urallaan asianajajan tehtäviensä lisäksi myös yritysjuristina teknologian parissa. Otto on toiminut neuvonantajana laajamittaisissa teknologiahankkeissa, teknologiapohjaisten liiketoimintojen käyttöönotossa, yrityskaupoissa sekä riita-asioissa muun muassa Euroopan unionin tuomioistuimessa.

Teemu Oksanen, Head of Technology Law, EY

Teemu Oksanen on IT-oikeuden Yhdistyksen puheenjohtaja, joka innostuu teknologian ja juridiikan erilaisista risteyskohdista – oli kyse sitten teknologiaoikeudesta tai oikeusteknologiasta. Viime vuoteen asti Teemu toimi digitalisaatiokonsulttiyritys Futuricen lakiasiainjohtajana, jossa hän rakensi modernin ja teknologiaa ennakkoluulottomasti hyödyntävän lakifunktion. Nykyään hän vastaa digi- ja teknologiajuridiikasta Suomen EY Law:ssa.

Paneelin jälkeen ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa ja tutustumista alan toimijoihin ja kanssaopiskelijoihin ruoka- ja juomatarjoilun ääressä.

Tilaisuus järjestetään Helsingissä asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksen toimistolla torstaina 23.5.2024 klo 17.00 alkaen osoitteessa Pohjoisesplanadi 25 A.

Paikkamäärä tilaisuuteen on rajattu. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 15.5.2024 olla olevalla lomakkeella.

Hyväksytyissä ilmoittautumisissa huomioimme paikkojen tasaisen jakautumisen eri oikeustieteellisten tiedekuntien välillä ja olemme joka tapauksessa hyvissä ajoin yhteydessä paikan saaneisiin.

Lisätietoa ja vastauksia kysymyksiisi saat sähköpostitse osoitteesta contact@it-oikeus.org

Ilmoittautuminen